Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Πού βρίσκεται το Houlakia Boutique Spa;

Βρίσκεται στο επίπεδο του εστιατορίου Pythari & στο επίπεδο της εξωτερικής πισίνας και λειτουργεί κατόπιν ραντεβού. Σημειώνουμε ότι, προς όφελος όλων των επισκεπτών μας, το Κέντρο Ευεξίας είναι ένας χώρος μη καπνιστών, όπου δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων.

 

Μπορούν όλοι να απολαύσουν μια θεραπεία Spa;

Δυστυχώς, δεν προσφέρουμε θεραπείες spa σε επισκέπτες κάτω των 14 ετών, και/ή σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακή πάθηση ή κάποια σοβαρή ασθένεια. Το αλκοόλ δεν επιτρέπεται στο Κέντρο Ευεξίας και δεν συνιστάται η κατανάλωσή του πριν ή μετά τη θεραπεία.

 

Τι γίνεται αν χρειαστεί να ακυρώσω ή να αλλάξω την κράτησή μου;

Παρακαλείστε να ειδοποιήσετε 8 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού σας, ώστε να κανονίσουμε το νέο σας ραντεβού. Για ακυρώσεις και/ή αλλαγές που έγιναν εντός 8 ωρών θα ισχύει η χρέωση του 30% της τιμής θεραπείας. Σε περίπτωση που δεν ειδοποιήσετε για την ακύρωση, επιβαρύνεστε με την πλήρη χρέωση της θεραπείας.

 

Πότε πρέπει να προσέλθω;

Θα πρέπει να φτάσετε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού σας, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστείτε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε με ηρεμία τον χώρο ευεξίας μας. Σε περίπτωση καθυστερημένων αφίξεων δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πραγματοποίηση ολόκληρης της συνεδρίας, καθώς αυτό θα καθυστερούσε τα επόμενα προγραμματισμένα ραντεβού.

 

Τι πρέπει να φορέσω;

Φορέστε ό, τι σας είναι πιο άνετο, συνιστούμε το μαγιό σας. Μπορείτε να αλλάξετε στο Spa. Για το γυμναστήριο απαιτούνται ρούχα γυμναστικής ή T-shirt, σορτς και αθλητικά παπούτσια.

 

Οι άνδρες θα πρέπει να ξυριστούν για τη θεραπεία προσώπου;

Ναι, για καλύτερα αποτελέσματα οι άνδρες θα πρέπει να ξυριστούν λίγες ώρες πριν.

 

Μπορώ να έχω μαζί μου αντικείμενα μεγάλης αξίας;

Συνιστούμε να αφήσετε τα τιμαλφή σας στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας. Το ξενοδοχείο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τιμαλφή που βρίσκονται στο κέντρο ευεξίας.

 

Πώς μπορώ να εξασφαλίσω μια υπέροχη εμπειρία Spa;

Συζητήστε ανοιχτά με τον θεραπευτή σας τις προτιμήσεις σας, τις ανησυχίες, τις απορίες ή τους τομείς όπου θα θέλατε να εστιάσετε πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τον θεραπευτή σε περίπτωση προϋπάρχουσας ιατρικής κατάστασης πριν κλείσετε κάποια θεραπεία spa, καθώς ορισμένες θεραπείες μπορεί να αντενδείκνυται υπό ορισμένες συνθήκες. Η θερμοκρασία δωματίου, ο φωτισμός και η διάρκεια της συζήτησης θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

 

Πληρωμή

Είναι προτιμότερο να πληρώνετε απευθείας στον θεραπευτή σας μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας σας.
Εάν αυτό δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε λόγο, προσθέτουμε τη χρέωση στο λογαριασμό σας στο ξενοδοχείο. Η χρέωση υπηρεσιών ή το φιλοδώρημα δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά φυσικά εκτιμάται και παραμένει στη διακριτική σας ευχέρεια εν είδει αξιολόγησης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η διεύθυνση του ξενοδοχείου διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει θεραπείες, υπηρεσίες, πακέτα και τις τιμές χωρίς ειδοποίηση.