Μία μαγική
διαφυγή

Το Ξενοδοχείο

Κλασική, διαχρονική αξία, το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου δεν χρειάζεται συστάσεις. Αρκεί μια εικόνα, εκείνη των κυμάτων που σκάνε κάτω από τα μπαλκόνια της Μικρής Βενετίας ή των ανεμόμυλων που στέκουν αγέρωχοι στον χαμηλό λόφο λίγο έξω από την πόλη. Σε απόσταση αναπνοής, το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο της Ευρώπης και μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, η Δήλος, γίνεται ένα με το πολιτιστικό προφίλ του νησιού.

 

Κάθε εποχή και μια ξεχωριστή εικόνα, κάθε περιοχή του νησιού και μια νέα έκπληξη… Όσες φορές και να επισκεφτεί κανείς τη Μύκονο, πάντα κάτι καινούριο ανακαλύπτει. Εκείνο όμως, που κάνει πραγματικά τη διαφορά, είναι η αυθεντικότητα, η ζεστή, ανεπιτήδευτη φιλοξενία, η αίσθηση ότι είσαι ξεχωριστός φιλοξενούμενος και όχι απλά ένας ακόμη επισκέπτης του νησιού των Ανέμων. Αυτή τη διαφορά σας προσκαλούμε να ζήσετε στον ελίτ μικρόκοσμο μας, στο πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο San Marco, μόλις 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου, στον πανέμορφο όρμο Χουλάκια.

 

Σας καλωσορίζουμε σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο και σας ευχόμαστε μια υπέροχη διαμονή, που θα σας μείνει αξέχαστη!